ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

 
 
 
 
 

ΤSΟΤΑΣ Ο.Ε.
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑ


ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

Πολυετής εμπειρία!

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως η βιομηχανία χρειάζεται αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις, έτσι η εταιρεία ΤSOTAS Ο.Ε. είναι σε θέση να παρέχει επισκευές και συντηρήσεις σε απλές αλλά και περίπλοκες βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Δραστηριοποιούμαστε εδώ και χρόνια στον χώρο της κατασκευής, επισκευής και συντήρησης μηχανημάτων για βιομηχανίες και βιοτεχνίες.


 


 

     
 
Επισκευή Μηχανημάτων
Οι τεχνίτες μας διαθέτουν την απαραίτητη τεχνική εμπειρία για να αναλάβουν την επισκευή και την αποκατάσταση των προβλημάτων που μπορεί να αντιμετωπίζουν τα μηχανήματά σας. Στοχεύουμε στη γρήγορη και αποτελεσματική επισκευή, προκειμένου να μειώσουμε την αδιάθετη χρόνο παραγωγής.
 
     
     
 
Τοποθέτηση Νέων Μηχανημάτων
Εάν επιθυμείτε να εγκαταστήσετε νέα μηχανήματα στο εργοστάσιό σας, η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει την πλήρη διαδικασία τοποθέτησης. Σας διασφαλίζουμε την εγκατάσταση σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.
 
     
 
     
 
Συντήρηση
Η τακτική συντήρηση είναι ουσιώδης για τη μακροζωία των μηχανημάτων παραγωγής. Σας προσφέρουμε υπηρεσίες συντήρησης προληπτικά, προστατεύοντας την επένδυσή σας.
 
     
     
 
Ανταλλακτικά και Αναβαθμίσεις
Έχουμε τη δυνατότητα να τοποθετήσουμε ανταλλακτικά αλλά και να προτείνουμε μελλοντικές αναβαθμίσεις για τη βελτίωση της απόδοσης των μηχανημάτων σας.
 
     
 
 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η πολυετής εμπειρία της ομάδας μας στην κατασκευή και επισκευή μηχανημάτων εγγυάται την καλή τους λειτουργία.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες ή για να συζητήσουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να βοηθήσουμε στη βελτίωση της παραγωγής σας.